Dr Dušan Nenezić mr.sci
FIZIKALNA TERAPIJA, AKUPUNKTURA, ATLASPROFILAX
23.03 .Turistička organizacija i Opština Bar priključili su se obilježavanju 22. marta, Svjetskog dana voda, organizovanjem okruglog stola “Održivo upravljanje vodenim resursima” i promocija Prvog Klastera zdravstvenog turizma Crne Gore. U sklopu okruglog stola organizovana je prezentacija prvog klastera zdravstvenog turizma u Crnoj Gori. Uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma, intenzivno se posljednjih godina radi na razvoju tog važnog oblika turizma.
“Zdravstveni turizam iz godine u godinu bilježi porast. Usluge estetske hirurgije, stomatologije, dentalne hirurgije su 8 do 10 puta jeftinije kod nas nego u Evropi. Imamo i spa i welness centre u našim ekskluzivnim hotelima. Sportsko rekreativni turizam je, takođe, značajan vid medicinskog turizma. Kada govorimo o Baru, on ima mogućnosti 365 dana u godini da razvija ovaj vid turističke ponude”, kazao je Vlatko Stijepović iz Klastera zdravstvenog turizma Crne Gore.
“Okrugli sto organizovali smo sa ciljem da skrenemo pažnju na potrebu očuvanja voda, prije svega našeg mora i Skadarskog jezera, kako bi te resurse ostavili budućim generacijama, ali i turistima pružili priliku da uživaju na dvije čarobne obale, slane i slatke vode”, kazala je Neda Ivanović, direktorka TO Bar. Dr Nenezic odrazao predavanje o znacaju voda  u tretmanima fizikalne medicine.KONTAKT

GDJE SE NALAZIMO
Delta City
81000, Podgorica, MNE
(067) 881-575
(067) 834-191
dr.nenezic@gmail.com
Web
www.drnenezic.me


Diplome i priznanja


Dana 09.02.2015. godine u Podgorici  održana je Osnivačka Skupština Prvog Klastera zdravstvenog turizma Crne Gore. Dr. Dužan Nenezić dio upravljačke strukture Klastera.

Prvi Klaster zdravstvenog turizma u Crnoj Gori je Udruženje čiji su ciljevi promocija Crne Gore kao destinacije zdravlja i povezivanje vodećih stručnjaka iz područja zdravstva, turizma i srodnih potpornih djelatnosti kako bi se unaprijedila ukupna ponuda zdravstvenog turizma Crne Gore i zajednički nastupalo na regionalnom i međunarodnom tržištu što bi između ostalog rezultiralo produžetkom sezone.
Podršku za formiranje Klastera zdravstvenog turizma pružilo je Ministarstvo održivog razvoja i turizma Vlade Crne Gore kroz obezbjeđivanje osnovnih sredstava dok će kancelarija  Klastera  biti u sklopu Ministarstva održivog razvoja i turizma Vlade Crne Gore.

16.02.  Stokholm, Švedska
Usavršavanje na  Ackermann  Institutu, usvajanje najnovijih tehnika,
razmjena iskustava i lijepo druženje.
AKCIJA

50% POPUSTA
na tretman KIROPRAKTIKE

do 31.03.2015
RADNO VRIJEME
Ponedeljak - Petak
od 12:00 do 20:00
Subota:
od 10:00 do 14:00